Prírodný repelent – zabojujte s hmyzom bez chémie

Blíži sa nám leto, výtely v prírode, opekačky, kempovačky a s nimi spojený aj večný boj s hmyzom. Kliešte, komáre, muchy či mravce nám vedia poriadne znepríjemniť čas v prírode. Aby ste boli chránení, no zároveň si nemuseli na seba striekať chémiu, máme pre vás skvelé riešenie od Doterry.

Skúšali ste prírodné silice miesto repelentu?

Ak áno, možno ste s ich účinkom neboli stopercentne spokojní. Predsalen, chémia je niekedy účinnejšia. Neplatí to však v prípade esenciálneho oleja TerraShield od Doterry, ktorý je vysoko koncentrovaný a pred hmyzom vás zaručene ochráni!

TerraShield – repelentá zmes je čisto prírodný repelent proti hmyzu, namiešaný z olejov, ktoré preukázali efektívnosť vyššiu, ako niektoré chemické spreje. Keďže je zmes olejov vysoko koncentrovaná, postačí malé množstvo zmiešané s vodou alebo nosným olejom a ochrana bude zabezpečená. Veľkou výhodou prírodných silíc je ich vôňa a jemnosť k pokožke, takže môžu byť využívané celou rodinou.

Zmes obsahuje oleje Ylang Ylang, Cedarwood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea, Arborvitae, Nootka a Vanilla Bean Absolute – všetky známe svojimi účinkami v boji so škodcami.

Použitie

  • v spreji – zriedením pár kvapiek s vodou, nastriekame priamo na pokožku
  • nezriedená silica alebo zmiešaná s nosným olejom, natrieme na pokožku
  • v difuzéri – môžeme prevoňať terasu či altánok a odplašiť tak otravný hmyz

Esenciálne oleje Doterra dostanete u nás na predajni. Poskytujeme aj poradenstvo a možnosť registrácie.

Ďalšie zaujímavé inšpirácie