lyra cokolada

5 originálnych láskyplných darčekov

Pár tipov ako na milú pozornosť pre blízkeho.

mixit kasa

Raňajky do postele

Deň začnite prekvapením do postele. Namixujte svojej polovičke Elixír lásky s afrodiziakálnou guaranou, červeným chrumkavým ovocím a ružovou čokoládou Ruby z ružových kakaových bôbov.

A keďže vás ľúbime všetkých, mysleli sme aj na bezlepkových a lacto free, pre ktorých máme to najfarebnejšie Smoothie bowl. Tvorí ho až 59% ovocia. Za toto vás bude vaša polovička milovať.

lyra cokolada

Kvety sa jesť nedajú

Červené ruže sú klišé. Ale taká čokoláda a ešte od slovenských kráľov čokolády Lyra, to je viac ako kytica ruží. My, dievčatá Dobromysle, sme odborníčky na čokoládové chute, preto u nás nájdete čokoládu na akú len pomyslíte – ružovú, mliečnu, horkú, s posypom, veľkú A4-kovú, so šampanským. Akúkoľvek darujete svojej polovičke, budete na zjedenie.

slowlandia chrumkava

Si ten najchrumkavejší

Keď už sme pri tej čokoláde, rozhodne neobíďte poličku s lokálnou nitrianskou Slowlandiou. Od mandľového masla, cez pistáciový krém až po milovanú slowtellu. Aby bol váš vzťah chrumkavejší, zvoľte Slowtellu s chrumkavými kúskami orieškov. Nech to vzťahu radšej chrumká ak škrípe 😉

vonia sviecka na stole

Voniaš mi

Romantika pri sviečkach nesmie chýbať na Valentína, ani v iné dni v roku. V našom obchodíku Dobromysel nájdete plný regál originálnych sviečok – včelie, sójové, točené, čajové, zero waste, žlté, červené, bylinkové, aké len chcete. A topkou je nová ekologická sójová sviečka s prírodnou vôňou VONIAŠ MI. Vydrží vám horieť vyše 25 hodín. Kúpite je u nás v peknej papierovej krabičke so slamou. Stačí ju len darovať a pridať kúsok lásky.

pohar soaphoria

Ak nie si moja, tak potom neviem čia si

Vašo vedel ako na ženy. A rovnako to vie aj Soaphoria s ich limitkou Be mine. Šumivá bomba do kúpeľa alebo organické telové suflé. Eufóriu lásky vyvolá originálna sladká vôňa šťavnatých čučoriedok.

Ďalej ani nejdeme pokračovať, navštívte nás v našom obchodíku Dobromysel na Priehradnej 1, kde určite vyberiete skvelý darček.

Mohlo by vás zaujímať

Tags: