Prečo esenciálne oleje od Doterry?

Dobromysel je novým miestom Doterry. Na trhu je naozaj veľké množstvo esenciálnych olejov. Prečo považujeme tie od Doterry za najkvalitnejšie?

Čo to vlastne esenciálne oleje sú?

Esenciálne oleje sú aromatické zlúčeniny nachádzajúce sa v kvetoch, pukoch, stonkách, listoch, plodoch aj semenách byliniek, kvetov, kríkov a stromov. Sú pretkané celou rastlinnou ríšou. Na trhu nájdete  množstvo týchto spracovaných esenciálnych olejov nazývaných aj silice alebo ľudovo aromaolejčeky. Tešia sa veľkej obľube pre ich silné a takmer okamžité účinky pri liečbe fyzických aj emočných problémov.

Čím si ma ako terapeutku čínskej medicíny Doterra dostala?

Vo svojej praxi terapeutky čínskej medicíny a aromaterapeutky som skúsila účinky rôznych značiek na trhu a často som porovnávala nielen účinok ale najmä kvalitu silíc, ktorá je priamo úmerná práve liečebnému procesu. Po rokoch skúšania som sa pevne rozhodla pre značku Doterra, ktorá sa stala súčasťou mojej terapeutickej praxe.

Esenciálne oleje tejto značky sú terapeutickej triedy. Ide teda o aromatické zlúčeniny získavané z rastlín  v čase, kedy sú esenciálne oleje v najväčšej koncentrácii a neobsahujú žiadne prídavné látky, zbytkové pesticídy z rastlín či chemické pozostatky. Nie sú to olejčeky vhodné len na prevoňanie domácnosti, ale doslova na liečbu, ktorá je účinná.

Na čo všetko môžete esenciálne oleje Doterra použiť?

  • Liečba fyzických problémov ako trávenie, kĺbne problémy, ekzémy a plesne, dýchacie ťažkosti, kožné dermatitídy, opuchy a zranenie a mnohé ďalšie
  • Liečba emočných problémov ako ťažké zaspávanie a prerušovaný plytký spánok, problém pri nespavosti detí, únava, prepracovanosť, nesústredenie
  • Podpora pri relaxačných a meditačných cvičeniach
  • Výroba domácej kozmetiky, čistiacich prostriedkov ekodrogérie a sviečok
  • Dezinfekcia priestorov, boj s nepríjemným hmyzom
  • Hodnotný darček pre každého milovníka liečivých vôní

Nechajte si poradiť v predajni Dobromysel

My v Dobromysel sme hrdí, že sme sa stali značkovým miestom Doterry, kde si svoje obľúbené olejčeky môžete objednať. A nielen to! Naše dievčatá vám radi poradia pri výbere a liečbe zdravotných problémov aj pri aplikácii a „užívaní“. Ak sa stali olejčeky od Doterry vašim pravidelným spoločníkom pri liečbe, zabezpečíme vám aj 25% zľavu na nákup bezplatnou registráciou.

Ďalšie zaujímavé inšpirácie