Objavte radosť zo zdravých sviečok VONIA

Výnimočné prírodné sviečky vyrobené ručne na Slovensku zo včelieho alebo sójového vosku bez umelých farbív a vôní, s použitím byliniek a 100% prírodných éterických olejov. To je slovenská značka sviečok VONIA, ktorá poteší vaše zmysly, preVONIA a zútulní miesto, kde sa chcete cítiť príjemne.

Poctivé zloženie a bylinkové vône

Za značkou stojí známa slovenská bylinkárka Miriam Latečková. Keď nenašla na trhu sviečky, ktoré by ju oslovili, založila vlastnú značku sviečok VONIA.

Pracujeme s dvomi druhmi prírodných materiálov s včelím a so sójovým voskom. Včelí vosk je najtradičnejšia surovina, ktorá je v poslednej dobe už dosť vzácna komodita a odráža sa to preto aj na cene. A potom to je sójový, GMO free, vosk,” hovorí Miriam Latečková.

Pretože sa zaoberá bylinkami, prírodné bylinkové vône boli jasnou voľbou aj v zložení sviečok VONIA. Vytvorila radu aromaterapeutických sviečok, ktoré sú zárukou zdravej vône a prírodného zloženia.

Aromaterapeutická bylinková sviečka Dýchaj zhlboka od značky VONIA

Chceme, aby sviečka nielen pekne voňala, ale aj dezinfikovala vzduch, liečila, nabudila, podporila. A tu je pre nás jediná cesta a to cesta byliniek.

Sviečky šetrné k prírode

Značka VONIA priniesla ako prvá na slovenský trh bezobalové čajové sviečky. V ich ponuke nájdete klasické čajové sviečky z včelieho alebo zo sójového vosku, ktoré si viete objednať po kuse alebo vo výhodných balenia po 5 alebo 9 kusov so skleneným svietnikom.

Ponuku ručne robených sviečok dopĺňajú točené včelie vosky. Sú zo 100% včelieho vosku točené zo žltej, zelenej a červenej medzistienky. Sú ideálnym celoročným darčekom či už na Valentína, pre pani učiteľku, pre svadobných hostí či na adventný veniec.

Celú ponuku slovenských ručne robených sviečok VONIA nájdete na www.vonia.sk.

Inšpirujte sa s VONIA