postava drevena mikulasa

Mikuláš, po ktorom zuby nebolia

V obchode Dobromysel vás čakajú chutné a zdravé mikulášske balíčky podľa vašich preferencií.

Každoročne bolo pre mňa chystanie zdravých prekvapení pre deti, kolegyne a kamarátky tak trochu boj. Jeden balíček musel byť napríklad pre kamošku celiatiačku a ďalší pre kamošku s dia. Čítať pozorne zloženia a hlavne si dať pozor pri deťoch na sladkosti, bola doslova makačka. Preto vám v našej predajni ušetríme námahu a radi vám ich vytvoríme presne na mieru, ako napríklad:

mikulassky balicek s pochutinami

Mikulášsky balíček pre deti

Milované ovocné kože, lízatká sladené medom alebo trstinovým cukrom, ovocné žuvačky bez pridania aspartamu, medvedíky bez obsahu živočíšnej želatínu. Do balíčkov pridáme aj najobľúbenejší detský produkt: ovocno-zeleninové pyré v praktických kapsičkách a čokoládku od najkvalitnejších slovenských výrobcov.

mikulassky balicek s pochutinami

Balíček pre pánov

Najosvedčenejší spôsob potešenia pre maškrtných pánov je baklažánový kaviár, proteínový nápoj, nadupané orechové tyčinky, slovenské tekvicové jadierka, kakaová nátierka, aj chilli šmak z orechov a korenín.

mikulassky balicek s pochutinami

Balíček pre dámy

Nájdete v ňom prvotriedne sušené ovocie – exotické a slovenské – ako neodolateľné mango a ananás, naše sušené slivky, raw tyčinky a nepražené nesolené oriešky. Taktiež lakocinky, ako výberová čokoláda od Lyry alebo Slowtella od Slowlandie, ktorá doslova spomalí svet okolo.

mikulassky balicek s pochutinami

Bezlaktózový balíček

Mysleli sme aj na tých, ktorí si nemôžu dopriať klasické mliečne maškrty. Pripravíme dokonale pestrý balíček sladkostí všetkého druhu od sušienok cez čokoládu z ryžového mlieka, kokosový jogurt až po bezlaktózové tyčinky a krekry.

mikulassky balicek s pochutinami

Bezlepkový balíček

Pre našich bezlepkáčov – či už deti alebo dospelých, vždy pozorne vyberieme sladkosti, maškrtky, keksíky a sušienky, ktoré neublížia a potešia chuťové bunky.

mikulassky balicek s pochutinami

Bezobalový mikuláš

Máme uzatvárateľné poháre a sú naplnené bezobalovým sortimentom od voňavých sušených čajíkov, cez kvalitné oriešky a sušené ovocie až po zero waste produkty do domácnosti.

Mikuláša si zaslúži každý, kto poslúchal. 😊 Tak do skorého videnia u nás v obchodíku.

Mohlo by vás záujímať

Tags: