Sedemdňové ozdravné pobyty spojené s detoxikáciou

Reštartuj telo i myseľ na detox pobyte

Pi, cvič, medituj, uzdravuj sa a spoznávaj. Venujte sa týždeň len samému sebe. Sedemdňové ozdravné pobyty spojené s detoxikáciou v krásnom slovenskom prostredí vám to umožnia.

Detox pobyt je zameraný na očistu tela pomocou pitia zeleninových a ovocných štiav a cvičení. To všetko pod dohľadom skúseného garanta Miriam Latečkovej, terapeutky čínskej medicíny a jej tímu odborníkov.

Detox pobyt je vytvorený tak, aby ste si počas neho oddýchli, zrelaxovali a zároveň ozdravili svoje telo. Je vhodný pre každého, mužov i ženy, ktorí chcú urobiť niečo so svojím zdravím.

Pobyt s detoxikáciou je mimoriadne vhodný pre ľudí, ktorí bojujú s akné, alergiou, astmou, kĺbovými ochoreniami, kožnými problémami , spomaleným trávením a vylučovaním, zápchou a nadváhou. Pri vysokom krvnom tlaku, srdcovo- cievnych ochoreniach, oslabenej imunite alebo ak už jednoducho dlhšie cítite, že potrebujete absolútny oddych. Vo všetkých prípadoch sa na vás budeme tešiť,” vysvetľuje organizátorka detox pobytov Miriam Latečková.

Pobyty organizuje od apríla do novembra v krásnom prostredí lesov a pahorkov. Termíny a prihláška sú zverejnené na stránke www.detoxpobyt.sk.

“Je pre mňa dôležité, aby účastníci pobytu neskĺzli hneď po príchode domov do starých zabehnutých koľají, preto sa na pobyte budeme deliť aj o zdravé recepty a tipy na zdravé a rýchle stravovanie. Verím, že sa čoskoro vidíme na jednom z našich detox pobytov,”

7 dôvodov prečo prísť na detox pobyt

  1. Očistíte telo, zredukujete hmotnosť a naštartujete proces chudnutia
  2. Naučíte sa žiť zdravšie bez ďalšieho jojo efektu
  3. Budete sa venovať len sami sebe  
  4. Prekročíte svoju komfortnú zónu a zistíte, že svoje telo a dušu ste doteraz vlastne nepoznali
  5. Stretnete inšpiratívnych ľudí
  6. Budete sa venovať meditácií a iným relaxačným technikám v prírode
  7. Zažijete absolútne sebazrodenie na fyzickej aj psychickej úrovni

Michaela Košalková:

Detox pobyt bol pre mňa silne transformačný. Viac rozumiem svojmu telu, čo potrebuje a čo ho zbytočne zaťažuje. Uvidela som svoje programy neistoty, ktoré som zatláčala jedlom. Učím sa stále aj po detoxe zdravšie si variť a vyberať pre seba a svoju rodinu kvalitnejšie potraviny. Veľa vecí ohľadne stravy a cvičenia mi konečne zapadajú do seba a dáva mi to všetko väčší zmysel a celok. Bez detoxu by som sa sama nedokázala takto posunúť ako s úžasnou podporou, ktorú som dostávala od Mirky a Soničky. Zo srdca veľmi ďakujem.

Irenka (ČR / Rakúsko)

Cely ten tyden v Harmonii byl pro me naprostym zjevenim v pozitivnim slova smyslu – to, co jsi tady vybudovala a nam nabidla, je ojedinele a pochybuju, ze se nekde nekdo venuje pri detoxu klientum tak intenzivne a s takovou energii, nasazenim, laskavosti a nepredstiranym zajmem jako ty. Takze nejdriv ze vseho:
1. DEKUJU za permanentni osobni peci, kterou venujes jednomu kazdemu detoxikujicimu. Dovedu si predstavit, kolik energie to stoji, o to vic smekam. Je videt, ze to mas vsechno odzite, vyzkousene a ne vyctene. Boze, ja jsem tak rada, ze jsem si te na tom netu „nasla“ !!! ?

Stále váhate? Možno vás motivujú desiatky spokojných účastníkov zo Slovenka i zahraničia. Prečítajte si referencie na detox pobyt.