Dobromysel lokálny bio obchod

Už je to rok, čo sme Dobromysel

Už je to rok, čo sa Babičkina záhrada premenovala na Dobromysel. Bol to veľký krok, ale neľutujeme ho a sme radi, že ste si zvykli a stali sa z vás tí praví dobromyselníci.

Čo sme za rok stihli

AUGUST 2019: 

Vyhrnuli sme si rukávy a prerobili našu predajničku na nepoznanie. Aj my sme boli niekedy na nepoznanie, ale veď predsa, sme dievčatá do voza i do koča.  Otváračku sme si tak užili, až sme si povedali, že chceme rovno dve a tak aj bolo 🙂 Prvý raz sme vám predstavili obchodík po rekonštrukcii a druhý raz už aj s novou vizuálnou identitou, o ktorú sa postaral Michal Gališin.

SEPTEMBER 2019: 

Zbalili sme obchodík a išli sme za vami trošku na vzduch, predstaviť vám náš obchodík a všetko pekné, čo v ňom máme. Veľa sme sa rozprávali, o produktoch, o udržateľnosti, o tom, prečo sme sa premenovali, ale aj o tom, aký sortiment by ste chceli u nás nájsť.

odovzdane sklenene nadoby v kosiku

DECEMBER 2019: 

Naplno sme rozbehli recyklačný program. V našom obchodíku zbierame zubné kefky, ktoré posielame na recykláciu do firmy Curaprox, ktorá z nich vyrába koše na triedený odpad. Ďalej každý mesiac odovzdávame rozbalené plienky, ktoré už nevyužijete, do Centra Slniečko – krízového centra pre matky s deťmi. Recyklujeme aj prázdne nádobky na čapovanú drogériu či sklenené nádobky, ktoré k nám pravidelne nosíte. Zákazníkov, ktorí si zabudli nádobku to vždy milo poteší 🙂

FEBRUÁR 2020: 

Prišla k nám zákazníčka Lucka, že má namnožené tibi krištáliky a chcela by sa s nimi podeliť aj s ostatnými. Tak vznikol koncept dobroTALKov, na ktorom vám povedala o jej skúsenostiach, o tom, ako sa o tibi starať a domov ste odišli s vlastným pohárikom krištálikov. 

MAREC 2020: 

V marci nás všetkých postihla koronakríza a v podstate zo dňa na deň sme sa všetci museli prispôsobovať novým situáciám. Všetci sme pociťovali stres a tlak z toho, čo bude. Aj počas tohto obdobia sme sa snažili robiť všetko pre to, aby ste boli v čo najväčšej pohode. Od rána do večera sme pre vás zháňali dezinfekciu, múky, kvások, ošatky, vymýšľali pre vás recepty na chlebíky bez kvásku a po nociach šili rúška. 

exteriet bio obchodu dobromysel Nitra

Ďakujeme vám, že ste s nami, že k nám chodíte, že nás podporujete, že ste dobromysel. Bol to rok plný zmien, náročných mesiacov, ale neľutujeme nič. Všetko nás niečo naučilo, niekam posunulo a jedno je isté. Chceme robiť a šíriť DOBRO aj naďalej 😉 

Mohlo by vás záujímať