Tip na valentínsky darček? Prinášame vám hneď niekoľko

Rozmýšľate nad ideálnym darčekom pre partnera na sviatok Valentína? Prinášame vám pár tipov, ktoré zaručene potešia vašu polovičku a neskončia zapadajúce prachom ako plyšový medvedík so srdiečkom. 🙂

Láska ide cez žalúdok

Darček, ktorý sa dá zjesť, je vždy dobrou voľbou. 🙂 Nenaleťte však na lákavé mašličkové a srdiečkové obaly, aby ste po rozbalení bonboniéry neboli sklamaní. Stavte na kvalitnú poctivú čokoládu. Horká, mliečna, so sušeným ovocím či dokonca ružová ruby čokoláda. Výber je naozaj široký.

valentínsky darček, cokolada lyra
V ponuke máme aj čokoládu s darčekom – keramickým srdiečkom.

Zero waste balíček

Ak sa váš partner snaží žiť čo najviac bezodpadovo, alebo ho svojim darčekom chcete k zero waste ceste inšpirovať, zakúpte mu sušené ovocie, oriešky alebo cukríky do vlastného obalu. Použiť môžete napríklad zaváraninový pohár, ktorý sa dá ozdobiť mašličkou či pekným nápisom a hneď bude darček osobnejší.

Ak vás téma zero waste zaujíma, pozrite si naše tipy na zero waste Valentín.

Čajík z lásky

Kto nie je na sladké, možno ho poteší čajová sypaná zmes. Napríklad bylinná zmes s ovocím Bláznivo milovať alebo ovocná neodolateľne voňajúca zmes Strawberry cake. Tú zakúpite bez obalu, na váhu. 


Valentínska kozmetika

Kvalitnou kozmetikou nemôžete nič pokaziť. Aj naše regále sú teraz plné voňavých produktov – krém, telové maslo, sprchový gél, či šumivá bomba do kúpeľa. Tá urobí radosť aj sestre, mamine, či kolegyni.

valentínksy darček, slovenska kozmetika

Valentínska sviečka

Sviečkou nikdy nič nepokazíte. Najmä ak je s milým odkazom, ako napríklad tá od Vonia – Voniaš mi. V ponuke máme aj ich sójové srdiečka so sušenými kvetmi či včelie točené sviečky v rôznych farbách a veľkostiach.

valentínksy darček, vonia, vonias mi, sviečky, sojove sviecky

Tím Vonia nedávno napísal krásny článok o tom, ako stráviť Valentína osamote, no výnimočne, venovaním lásky sebe. 🙂

Zoznámte sa nielen s valentínskymi darčekmi, ale aj s našim sortimentom. Do skorého videnia u nás v obchodíku Dobromysel.

Mohlo by vás záujímať