Donáška potravín domov v Nitre

Možnosť rýchleho a bezpečného nákupu? Vaše obľúbené zdravé potraviny a bio výrobky si môžete aj telefonicky objednať. Nákup vám v meste Nitra dovezieme priamo domov alebo si ho vopred pripravený iba vyzdvihnete z predajne Dobromysel.

podavanie tasky z ruk

Postup pri objednávke

Výber

Otvorte si zoznam tovaru (tabuľka excel) a vyberte si konkrétne produkty.

Kontakt

Zavolajte na číslo 0948 135 920, v pracovných dňoch od 8:30 do 17:30.

Objednávka

Na základe vašich požiadaviek asistentka predaja telefonicky spracuje objednávku.

Rozvoz

Tovar zabalíme a doručíme do 24 hodín na adresu pre oblasť Nitry (nie dediny). Cena rozvozu je 1€.

Platba pri donáške

Platba je možná v hotovosti priamo u kuriéra. Cena za rozvoz je 1€. K vášmu nákupu vám pribalíme darček. Objednávka je možná pri nákupe nad 30€ – Celkovú sumu vašej objednávky vám vypočíta asistentka predaja priamo pri telefonickom kontakte.

Vyzdvihnutie nákupu

Nákup si môžete aj zarezervovať telefonicky. Následne po jeho pripravení a zabalení si ho v stanovený čas vyzdvihnete z predajne Dobromysel, ktorá sa nachádza na Priehradnej 1 v Nitre (ulica pod párovským Lidlom).

Vaše časté otázky

Pri produktoch nie je uvedená cena a dostupnosť

Pri kategóriach v sortimente neuvádzame detailný popis produktov, pretože sme kamenná predajňa. Pokiaľ sa chcete informovať o dostupnosti a cene konkrétnych výrobkov, prosím otvorte si nasledovný súbor alebo nás telefonicky kontaktujte na 0948 135 920.

Nenašiel som produkt, ktorý hľadám

V takomto prípade nás prosím kontaktuje. Zavolajte na číslo 0948 135 920 a asistentka predaja vás rada informuje, či váš obľúbený produkt máme skladom na predajni.

Kam doručujete nákup

Nákup doručujeme iba priamo v meste Nitra. Konkrétne do mestských častí ako Klokočina, Diely, Čermáň, Staré mesto, Chrenová a Zobor. Oblasť rozvozu nezahŕňa okolité dediny.

Kedy si môžem vyzdvihnúť nákup

  • Ak si u nás objednáte tovar, prosíme, príďte si ho vyzdvihnúť v daný deň do záverečnej.
  • Ak si rezervujete tovar, ktorý ešte nemáme na predajni, podržíme vám ho 1 deň od dodania tovaru na našu predajňu. Ak vám nevieme povedať presný termín dodania, dostupnosť si overte telefonicky.

Mohlo by vás zaujímať

Nepremeškajte novinky z predajne  Odoberajte nás