krem weleda

Nechtíkový krém proti zapareninám – recenzia

Dobromyselníčky Janka a Milotka pre vás otestovali weleďácky nechtíkový krém proti zapareninám. Prečítajte si ako sú s ním spokojné a tiež, na čo iné ako na zapareniny Milotke ešte poslúžil.

„Ako každá matka, od začiatku som chcela pre svoje dieťa to najlepšie. Klišé, ktoré ale platí! 🙂

Zodpovedne som preto pristupovala aj k výberu detskej kozmetiky, obzvlášť k výberu krému pre oblasť plienok, ktorá je od prvého dňa veľmi namáhaná. Svojím zložením ma zaujala značka Weleda, ktorá neobsahuje zbytočné parfumy, syntetické látky, farbivá a jej súčasťou sú zložky v bio kvalite, čo je pri tenkej detskej pokožke veľmi dôležité.

Rozhodla som sa preto skúsiť Nechtíkový krém proti zapareninám. Krém má príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a krásne vonia. Tubu ocenia aj deti, ktorým sa prerezávajú prvé zúbky – tá naša je permanentne dohryzená. 🙂

krem weleda polozeny na stole

Krém sme v lete používali aj na záhyby (krk, pazušky), ktoré boli veľmi náchylné na tvorbu zaparenín. Tento krém je jednoducho neoceniteľný pomocník od prvých chvíľ a za rok používania sa stal stálou súčasťou našej domácej “lekárničky”. Veľmi sa tešíme aj z jeho pripravovaného menšieho balenia, vďaka ktorému ho o čosi ľahšie pribalíme aj na cesty.”

krem polozeny na stole
Autor fotografií: Miloš Štefanka

Ponuku detskej prírodnej kozmetiky Weleda nájdete v našom obchodíku Dobromysel na Priehradnej 1. Všetky produkty si môžete aj priamo otestovať a ovoňať.

Mohlo by vás zaujímať