aloemed

Aloe vera v slovenskej kozmetike Aloemed – spoznajte jej výrobcu!

Na Slovensku máme veľa skvelých výrobcov, ktorých by ste mali poznať! Jedným z nich je rozhodne Eduard Kubala, zakladateľ značky Aloemed.

Pán Eduard sa venuje pestovaniu aloe, čo dnes už berie ako svoje poslanie, svoju vášeň a prácu zároveň. Vďaka rodinnému kvetinárstvu začal v roku 2008 zoznamovať s touto rastlinkou širokú verejnosť. Ohlasy boli veľmi pozitívne, čo pána Eduarda presvedčilo, že pestovanie Aloe má zmysel.

Z pestovania aloe do podnikania s kozmetickou značkou

Začali výstavy, projekty, účasť na trhoviskách a festivaloch. Narastal dopyt po produktoch s obsahom aloe a tak vznikla značka Aloemed. Dnes vďaka nim poznáme mydlá, hojivé mastičky, balzam na pery či pleťový krém s obsahom úžasného Aloe.

Zakľadateľa značky Aloemed, Eduarda Kubalu sme sa spýtali pár otázok:

1. Čomu ste sa venovali predtým, ako ste začali podnikať s aloe? 

Predtým, ako som sa začal venovať na 100% Aloe, som sa pohyboval v oblasti stavebníctva a autodopravy, kde som tiež podnikal. Otázka bývania a vlastného auta sa vyriešila rýchlo, tak som sa mohol začať venovať naplno koníčku :).

2. Ktorý váš produkt je vaša srdcovka a nikdy vám doma nechýba?

Moja srdcovka je samotná rastlinka aloe, aj keď ju radšej pestujem v skleníku ako v byte. Čo sa tyka produktov, tak Aloe mydlo je už roky súčasťou našej kúpeľne a používam ho denne.

3. Čo považujete za najväčší benefit vašich produktov?

Naj Benefitom pri našich produktoch je, že po nich môžu siahnuť aj malé deti, alebo ľudia s kožnými problémami. Prechádzame na model, kedy nechávame produkty tak ako výjdu z výroby, aj keď niektoré lákavo nevoňaju, ale fungujú 🙂.

4. Aké zásady pri výrobe a podnikaní dodržiavate?

Zásada dodržiavania vysokej kvality jednotlivých surovín, z ktorých sa samotný produkt skladá. A kedže si základnú surovinu – aloe gél pestujeme sami, máme to trochu jednoduchšie.

5. Kde sa profesne vidíte o 5 rokov? Čo vás ešte láka dosiahnuť?

O 5 rokov vidím Aloemed ako etablovanú značku na slovenskom trhu, ktorá pomáha aj ľuďom s problematickou pokožkou či oslabenou imunitou. Dosiahnuť by sme chceli, aby všetky produkty, ktoré človek potrebuje a bežne využíva našiel pod jednou strechou, teda pod značkou Aloemed. Preto by sme do svojej ponuky chceli v najbližšej dobe zaradiť deodorant, zubná pasta a výživový doplnok vhodný pre malé deti.

Z Dobromyslu držíme palce nech u nás v regáloch aj naďalej pribúdajú tak skvelé slovenské produkty 🙂 Nájdete u nás na predajni.

Ďalšie zaujímavé inšpirácie